fbpx
0953709203 info@vixa.com.hr
0

Košarica

Akcija!

Srebrnolisna BLITVA

0,40

Najraširenija tradicionalna sorta blitve u EUropi.  Listove beremo kada su veliki kao dlan pa do veličine 1m.  Za uzgoj trže hranjivo tlo-kompost, sunčana mjesta dok sjenovita mjesta slabo podnosi. Prilikom suše potrebno je zalijevati. Za bolji rast zalijevamo je sa pripravkom od koprive i gaveza. Tlo između biljaka malčiramo. Raste najbolje u mješovitim usjevima sa mrkvom, rotkvicom i salatom. Lijepa je na cvjetnoj gredici unutar vrtu ali i u ukrasnoj posudi na terasi.

19 na zalihi

Opis

BIO LINE – Ekološka sjemenja               

 

Za sve ljubitelje ekološkog/organskog vrta pripremili smo bogatu ponudu ekološki proizvedenog sjemena. Sjeme je proizvedeno prema međunarodnim standardima za ekološku proizvodnju bez korištenja fitofarmaceutskih sredstava i mineralnog gnojiva. Sorte su tradicionalne europske koje u našim uvjetima daju bogate i ukusne proizvode.

Neka bude naš domaći vrt u najvećoj mogućoj mjeri ekološki. Slušajmo prirodu, pobrinimo se za plodno tlo, ne koristimo fitofarmaceutska sredstva, uzgojimo što više različitih biljki skupa te se za zaštitu od štetnika poslužimo različitih prirodnih metoda zaštite. Na ekološki način uzgojimo zdrave biljke; na taj će način proizvodi biti ukusniji te bogatiji s hranljivim tvarima i energijom. Kako domaće proizvode na prodajemo na tržnici, nikome ne trebamo dokazivati da smo ih proizveli prema principima ekološke proizvodnje. Bitno je to znamo mi.

Dodatne informacije

Težina 0,03 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Srebrnolisna BLITVA”
X