Način dostave

Dostava na odabranu adresu

Dostava se izvršava do ulaza u stambeni objekt željene adrese, odnosno na kućni prag ukoliko se radi o prenosivom paketu; ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Dostavu paketa za vixa.com.hr online shop radi tvrtka Overseas Express na području cijele Hrvatske. Na području Zagreba dostavljaju i djelatnici tvrtke. Dostava se izvršava svakim radnim danom do 20 sati, a subotom do 14 sati (gdje je dostupno).

 Napomena

Molimo da, u slučaju plaćanja pouzećem, pripremite točan iznos za plaćanje dostavljaču.

Dostava na kioske Tiska

Uvjeti preuzimanja dostave

Svi proizvodi su zapakirani su u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja proizvoda svaki je kupac dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavljač ili djelatnik/ica na kiosku Tiska uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Praćenje narudžbe

Status narudžbe možete jednostavno pratiti u svom profilu putem tzv. koda za praćenje, dostupnog kraj artikla koji je otpremljen (ili više njih). Uđite u svoj profil i kliknite na link „Moje narudžbe“ kako biste provjerili trenutni status vaše narudžbe i broj pošiljke ukoliko je ista predana na dostavu. Nakon što je dostavna služba preuzela pošiljku, na vaš mail iz narudžbe dolazi link s kodom za praćenje koji vas vodi na stranicu našeg logističkog partnera, gdje možete vidjeti točan status vaše pošiljke.

X