Način dostave

CIJENA DOSTAVE

Dostava na adresu (do 10 kg): 29,99 kn

Dostava na adresu (do 25 kg) : 49,99 kn

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 499,99 kn

Dostava na adresu

Dostava (paketi do 25 kg) se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese, odnosno na kućni prag ukoliko se radi o prenosivom paketu; ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Dostavu paketa za vixa.com.hr online shop rade tvrtke Overseas Express te DPD Croatia na području Hrvatske. Na području Zagreba dostavljaju i djelatnici tvrtke. Dostava se vrši svakim radnim danom do 20 sati, a subotom do 14 sati (gdje je dostupno).

 Napomena

Molimo da, u slučaju plaćanja pouzećem, pripremite točan iznos za plaćanje dostavljaču. Osim gotovinom narudžbe možete plaćati i KREDITNIM KARTICAMA na preuzimanju ( na rate ili jednokratno)

plaćanja karticama na preuzimanju moguće je jedino dostavnom službom DPD Croatia”

Uvjeti preuzimanja dostave

Svi proizvodi su zapakirani su u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja proizvoda svaki je kupac dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Praćenje narudžbe

Status narudžbe možete jednostavno pratiti u svom profilu putem tzv. koda za praćenje, dostupnog kraj artikla koji je otpremljen (ili više njih). Uđite u svoj profil i kliknite na link „Moje narudžbe“ kako biste provjerili trenutni status vaše narudžbe i broj pošiljke ukoliko je ista predana na dostavu. Nakon što je dostavna služba preuzela pošiljku, na vaš mail iz narudžbe dolazi link s kodom za praćenje koji vas vodi na stranicu našeg logističkog partnera, gdje možete vidjeti točan status vaše pošiljke.

X
Scroll to Top