Načini plaćanja

Za naše kupce osigurali smo širok spektar online plaćanja, kreiran prema njihovim željama i potrebama. U budućnosti planiramo proširiti ove mogućnosti, a u ovom trenutku dostupni su sljedeći oblici plaćanja:

Opcija plaćanja prilikom preuzimanja omogućuje vam da račun podmirite prilikom same dostave:

NA ODABRANU ADRESU:  plaćanje se izvršava  isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu*.

NA ODABRANI KIOSK TISKA:  plaćanje se izvršava  isključivo u gotovini, službeniku na odabranom kiosku.

*U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Više detalja o dostavi pročitajte ovdje.

Plaćanje kreditnim karticama:

JEDNOKRATNO:  MasterCard,  Maestro, Visa , American Express, Diners putem servisa PAYPAL

Plaćanje virmanom/općom uplatnicom:

Opcija plaćanja virmanom/općom uplatnicom omogućuje uplatu internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, u banci i sl. Uplata je moguća isključivo sa kunskih računa otvorenih u bankama u Hrvatskoj. Odabirom ove opcije prilikom narudžbe proizvoda, na svoju ćete e-mail adresu primiti podatke potrebne za izvršenje uplate. Proces isporuke počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu.

IZDAVANJE R1 RAČUNA:

Moguće je izdavanje R1 računa za sve oblike plaćanja.  Podaci za izradu R1 računa se ispunjavaju prilikom odabira načina plaćanja (na 3. koraku narudžbe proizvoda) i potrebno je ispuniti polja ‘Poduzeće’ i ‘OIB’. Zbog zakonskih propisa nismo u mogućnosti naknadno izdavati R1 račune, stoga Vas molimo da obavezno obratite pažnju jeste li unijeli sve tražene podatke.

X