Sigurnost online trgovine

Mnogi korisnici interneta još uvijek se ne osjećaju sigurno prilikom online kupovine. Zato ovim putem želimo istaknuti zašto se razlikujemo od ostalih te na koji način koristimo podatke koje prikupljamo:

Kvalitetni proizvodi

Volimo kućne ljubimce, ali kada se radi o kvaliteti tu ne radimo kompromis: kod nas nećete kupiti „mačka u vreći“. Naši dobavljači su male tvrtke za koje možda nikad niste čuli, ali i renomirani svjetski brendovi. Sve zajedno povezuje ih jedna bitna stvar, a to je garancija kvalitete isporučene robe. Ukoliko želite vratiti kupljeni artikl obratite se našoj korisničkoj službi u roku od 14 dana; naše ljubazne agentice s razumijevanjem će vas uputit će u proces povrata robe i novca. Više detalja vezanih uz povrat svakako pročitajte na stranici ‘Proces povrata novca’.

Nema zlouporabe podataka

Podatke u registracijskom ili bilo kojem drugom obrascu na stranicama vixa.com.hr obvezujemo se koristiti isključivo u poslovne svrhe te u svrhu poboljšanja vašeg korisničkog iskustva. Više o čuvanju privatnosti osobnih podataka možete pročitati na stranici ‘Pravila privatnosti’

Zakon Republike Hrvatske o zaštiti potrošača

Vixa.com.hr shop djeluje sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, zakonu Republike Hrvatske kojim se štite osnovna prava potrošača pri kupnji proizvoda i usluga, kao i pri drugim oblicima stjecanja proizvoda i usluga na tržištu: pravo na zaštitu ekonomskih interesa, pravo na zaštitu od opasnosti za život, zdravlje i imovinu, pravo na pravnu zaštitu potrošača, pravo na informiranje i izobrazbu potrošača, pravo na udruživanje potrošača u svrhu zaštite njihovih interesa te pravo na predstavljanje potrošača i sudjelovane predstavnika potrošača u radu tijela koja rješavaju pitanja od njhova interesa. Djelove zakona vezane uz naš web shop možete pogledati na ovome linku.

Online rješavanje potrošačkih sporova

Sukladno uredbi Europske unije br. 524/2013, mama lifestyle online shop sudjeluje u rješavanju potrošačkih sporova, a koje kupci mogu predati online putem ovog linka. Više detalja o online rješavanju potrošačkih sporova doznajte na ovome linku.

Visoka tehnička zaštita trgovaca i kupaca

Vixa.com.hr koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka, a 3D zaštitom jamči korisnicima sigurnu online kupovinu. Brojevi kreditnih kartica ne čuvaju se na sustavu, a njihov upis štiti se enkripcijom podataka.

X
Scroll to Top