Spilantes

Dostupno: 23 na zalihi

4,99kn

SPILANTES (Spilanthes oleracea)

Zanimljiva jednogodišnja biljka sa žuto-crvenim cvjetovima. Podnosi toplinu a uspijeva u ukrasnim posudama. Upotrebljavamo listove i cvjetove kao povrće ili kao dodatak juhama, salatama itd. Ima malo šampanjsko začinjen okus. Žvakanjem listova ove biljke jačemo desne, smanjujemo bol kod zubobolje  i osvježavamo dah!

HERBAL LINE – POSEBNO LJEKOVITO BILJE              

 Izbor sjemena od HERBAL LINE će vas razveseliti. Savršena je za sve istraživače ukusnih jela i ljubitelje egzotičnog vrta.

Ljekovite biljke su korisne kako u vrtu, tako i u kuhinji. U vrtu su obično dobri susjedi drugom povrću, zbog svog sastava stimuliraju rast i odbijaju štetnike i bolesti. Egzotično dekorativne su, tako da nam uljepšavaju vrt, terase ili balkone, jer uspijevaju i u ukrasnim posudama. Prikladne su za pripremu biljnih čajeva ili kao začini raznim jelima.

Trajnice na  rub vrta, koji nam je u blizini gdje ih možemo promatrati, razmišljati, odmarati, a ujedno će nas razveseliti svojim mirisom. Jednogodišnje biljke zasadimo bilo gdje u povrtnjaku. Uz  malo mašte i vrt će biti zanimljiviji.

Težina 0.02 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Spilantes”
X
Scroll to Top