Prikazujemo 1–9 od 41 rezultata

 • Spa&wellnes program sjemenja

  Biljka iz porodice Aloeacee, mesnata, sa bočnim bodljama. Uspijeva dobro u toplim i suhim područjima, ali se jako dobro prilagođava i ovom klimatskom području.

  Ljekovito bilje

  Aloe Vera

  14,99kn
  Brzi pregled
 • Anđelika - Spa&Wellnes program sjemenja

  Dvogodišnja biljka iz porodice Apiaceae. Ima klasičan izgled najpoznatijih biljaka iz porodice štiatara (komorač, celer, peršin). Uspravnog rasta i snažne izbrazdane stabljike, najčešće crvenkaste boje.

  Ljekovito bilje

  Anđelika

  14,99kn
  Brzi pregled
 • ARNIKA Spa&Wellnes program sjemenja

  Pripada porodici Asteracee. Najčešće raste spontano, na ledinama i suhim travnjacima, no može ju se uzgojiti i u kućnom ambijentu, na otvorenom i u lončanici (doseže visinu od 60 cm).

  Ljekovito bilje

  Arnika

  14,99kn
  Brzi pregled
 • BLAŽENI ČKALJ Spa&Wellnes program sjemenja

  Biljka potječe sa područja sredozemnog mora. Trnovita dvogodišnja biljka, koja u prvoj godini života proizvodi samo listove, dok u drugoj razvija i cvjetni dio. Raste i do 150 cm.

  Ljekovito bilje

  Blaženi Čkalj

  14,99kn
  Brzi pregled
 • BORAČ

  Borač je biljka pogodna za sadnju u teglama. Proizvodi  cvjetne vrhove u plavo ljubičastoj boji. Aroma je sličana okusu krastavaca. Listovi se kuhaju kao špinat u juhama. Lišće i suho cvijeće imaju ljekoviti učinak.

  Ljekovito bilje

  BORAČ

  4,99kn
  Brzi pregled
 • Aromatični, ljubičasti bosiljak.

  Ljekovito bilje

  BOSILJAK Ljubičasti

  4,99kn
  Brzi pregled
 • ČEHULJA- Spa&Wellnes program sjemenja

  Trajna biljka, visoka do 150 cm i široka 90 cm. Ima duboki, otporan korijen, velike debljine i mesnate konzistencije. Stabljika je uspravna, razgranata, šuplja i zelene boje. Listovi nalikuju na lišće paprati.

  Ljekovito bilje

  Čehulja

  14,99kn
  Brzi pregled
 • VIXA WEBSHOP MARICA VRTLARICA SVE ZA VIKENDICU, VRT, OKUĆNICU, BALKON

  ARAPI GA ZOVU HABBATUL BARAKAH – SJEMENA BLAGOSLOVA JER CRNI KUMIN NAVODNO ŠTITI OD SVIH BOLESTI, OSIM OD SMRTI.

  Nezahtjevno, jednogodišnje, aromatično i ljekovito začinsko bilje koje sijemo zbog crnog sjemena koje je začinsko i ljekovito. Sijemo ga u gredice u povrtnjaku. Traži sunce. Sijati ga možemo više puta uzastopce kako bismo imali sjeme duže na raspolaganju. Cvjetove ne beremo jer se iz njih razviju glavice sa sjemenom. Kad počmu glavice gubiti zelenu boju, a nisu još suhe i otvorene, poberemo ih te osušimo. Sjemena čuvamo u staklenoj tegli u tamnom prostoru. Aromatična sjemena koriste se cijela ili usitnjena (mužar) kao ljekoviti začin za različita jela po cijelome svijetu ili za izradu ulja.

  Brzi pregled
 • VIXA WEBSHOP MARICA VRTLARICA SVE ZA VIKENDICU, VRT, OKUĆNICU, BALKON Trenutno nije dostupno

  Nicotiana sylvestris

  Visoka jednogodišnja biljka sa impresivno ogromnim listovima i egzotičnim bijelim cvjetovima na dugim stabljikama. Dobro se kombinira  sa povrćem i cvijećem u povrtnjaku. Prilično je dobar na većim balkonima i terasama. Jednostavan je za uzgoj. Raste na suncu ili u polusjeni. Potražuje veći prostor, vlagu i dovoljno hrane

  Ljekovito bilje

  Divlji duhan

  4,99kn
  Brzi pregled

SUPER LJUTA PONDUA

X
Scroll to Top