SEZAM

5,99kn

Visoka je i lijepa biljka, sa mirisnim bijelim ili rozim cvjetovima koji privlače leptire i ptice. Poboljšava nam vrtna tla, zahtijeva jako topla i sunčana mjesta i propusna, humusna tla (gnojimo sa kompostom). Sijemo ga u vrste i kasnije ga razrijedimo, ili se razrijedi sam. Mladim biljkama je potrebno dovoljno vlage i zaštite od jakih vjetrova. Kada razvije jak korijenov sistem biljka je jaka i dobro podnosi suha tla. Sjeme poberemo kada su mahune suhe a prije nego što se otvore.

Nema na zalihi

BIO LINE – Ekološka sjemenja            

Za sve ljubitelje ekološkog/organskog vrta pripremili smo bogatu ponudu ekološki proizvedenog sjemena. Sjeme je proizvedeno prema međunarodnim standardima za ekološku proizvodnju bez korištenja fitofarmaceutskih sredstava i mineralnog gnojiva. Sorte su tradicionalne europske koje u našim uvjetima daju bogate i ukusne proizvode.

Neka bude naš domaći vrt u najvećoj mogućoj mjeri ekološki. Slušajmo prirodu, pobrinimo se za plodno tlo, ne koristimo fitofarmaceutska sredstva, uzgojimo što više različitih biljki skupa te se za zaštitu od štetnika poslužimo različitih prirodnih metoda zaštite. Na ekološki način uzgojimo zdrave biljke; na taj će način proizvodi biti ukusniji te bogatiji s hranljivim tvarima i energijom. Kako domaće proizvode na prodajemo na tržnici, nikome ne trebamo dokazivati da smo ih proizveli prema principima ekološke proizvodnje. Bitno je to znamo mi.

Težina 0.02 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SEZAM”
Shopping Cart
X
Scroll to Top