ROTKVICA Tondo rosso

Nema na zalihi

5,99kn

Brzo rastuća crvena rotkvica, sijemo je rano u stakleniku ili na tople gredice, na otvoreno od ožujka do kraja svibnja. Rotkvice sijemo svakih 14 dana, odgovaraju jojj sunčana mjesta i humusna tla sa puno vlage. Najbolje su one koje imaju u promjer oko 2cm. U ljeto dozri za četiri tjedna, u proljeće i jesen za osam. Sijemo je u gredice sa niskim grahom, salatom i rajčicom.

Dok se navedeno povrće obilno razraste mi smo rotkvice već ubrali.

BIO LINE – Ekološka sjemenja             

Za sve ljubitelje ekološkog/organskog vrta pripremili smo bogatu ponudu ekološki proizvedenog sjemena. Sjeme je proizvedeno prema međunarodnim standardima za ekološku proizvodnju bez korištenja fitofarmaceutskih sredstava i mineralnog gnojiva. Sorte su tradicionalne europske koje u našim uvjetima daju bogate i ukusne proizvode.

Neka bude naš domaći vrt u najvećoj mogućoj mjeri ekološki. Slušajmo prirodu, pobrinimo se za plodno tlo, ne koristimo fitofarmaceutska sredstva, uzgojimo što više različitih biljki skupa te se za zaštitu od štetnika poslužimo različitih prirodnih metoda zaštite. Na ekološki način uzgojimo zdrave biljke; na taj će način proizvodi biti ukusniji te bogatiji s hranljivim tvarima i energijom. Kako domaće proizvode na prodajemo na tržnici, nikome ne trebamo dokazivati da smo ih proizveli prema principima ekološke proizvodnje. Bitno je to znamo mi.

Težina 0.06 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ROTKVICA Tondo rosso”
X
Scroll to Top