0953709203 webshop@vixa.com.hr
0

Košarica

Rimska kamilica

0,80 (6,03 kn)

Anthemis nobilis

Niska biljka koja odlično raste i stvara guste cvjetne tepihe, odlična je  za ozelenjavanje površine (umjesto vrtne trave). Cvjetovi su na dugim peteljkama, srebrno bijeli sa žutom sredinom. Poslije cvjetanja je porežemo. Cvjetove upotrebljavamo za mirisne bukete. Potpuno otvorene cvjetove upotrebljavamo svježe ili osušene za spravljanje zdravog čaja i različitih kupki.

4 na zalihi

Opis

HERBAL LINE – POSEBNO LJEKOVITO BILJE              

 Izbor sjemena od HERBAL LINE će vas razveseliti. Savršena je za sve istraživače ukusnih jela i ljubitelje egzotičnog vrta.

Ljekovite biljke su korisne kako u vrtu, tako i u kuhinji. U vrtu su obično dobri susjedi drugom povrću, zbog svog sastava stimuliraju rast i odbijaju štetnike i bolesti. Egzotično dekorativne su, tako da nam uljepšavaju vrt, terase ili balkone, jer uspijevaju i u ukrasnim posudama. Prikladne su za pripremu biljnih čajeva ili kao začini raznim jelima.

Trajnice na  rub vrta, koji nam je u blizini gdje ih možemo promatrati, razmišljati, odmarati, a ujedno će nas razveseliti svojim mirisom. Jednogodišnje biljke zasadimo bilo gdje u povrtnjaku. Uz  malo mašte i vrt će biti zanimljiviji.

Dodatne informacije

Težina 0,05 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Rimska kamilica”
X