fbpx
0953709203 info@vixa.com.hr
0

Košarica

Akcija!

RIKULA Divlja

0,40

Nezahtjevno lisnato povrće obavezan je dodatak različitim jelima. Posijemo 2 do 3 vrste oko peršina, režemo je ili strižemo tako bude gusta kao i peršin. Što je više režemo bolje se razvija. Listovi su jako narezani sa specifičnom aromom (okus potočarke i oraha istovremeno). Ljubitelji je mogu lako uzgajati u posudama na balkonu ili čak na prozorskoj dasci (vanjska). Ne voli sušu.

Nema na zalihi

Opis

BIO LINE – Ekološka sjemenja              

 

Za sve ljubitelje ekološkog/organskog vrta pripremili smo bogatu ponudu ekološki proizvedenog sjemena. Sjeme je proizvedeno prema međunarodnim standardima za ekološku proizvodnju bez korištenja fitofarmaceutskih sredstava i mineralnog gnojiva. Sorte su tradicionalne europske koje u našim uvjetima daju bogate i ukusne proizvode.

Neka bude naš domaći vrt u najvećoj mogućoj mjeri ekološki. Slušajmo prirodu, pobrinimo se za plodno tlo, ne koristimo fitofarmaceutska sredstva, uzgojimo što više različitih biljki skupa te se za zaštitu od štetnika poslužimo različitih prirodnih metoda zaštite. Na ekološki način uzgojimo zdrave biljke; na taj će način proizvodi biti ukusniji te bogatiji s hranljivim tvarima i energijom. Kako domaće proizvode na prodajemo na tržnici, nikome ne trebamo dokazivati da smo ih proizveli prema principima ekološke proizvodnje. Bitno je to znamo mi.

Dodatne informacije

Težina 0,008 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “RIKULA Divlja”
X