NISKI ZELENI GRAH Slenderette

Dostupno: 6 na zalihi

5,99kn

Zeleni grah ovisno o vremenskim uvjetima sazrije nakon 60 dana nakon sjetve. Rode okrugle zelene mahune koje nisu vlaknaste. Za čuvanje preko zime mahune je dobro smrznuti u zamrzivaču. Prije sjetve, preko noći, poželjno je sjeme namočiti u čaj od kamilice-kamilica sjemenkama pomaže u zaštiti i ubrzava klijanje. Zeleni grah voli humusna, hranjiva tla, sijemo svaka tri tjedna. Kako bi se zaštitio od ušiju zeleni grah poželjno je prskati pripravkom od dragoljuba i pelina.

BIO LINE – Ekološka sjemenja           

Za sve ljubitelje ekološkog/organskog vrta pripremili smo bogatu ponudu ekološki proizvedenog sjemena. Sjeme je proizvedeno prema međunarodnim standardima za ekološku proizvodnju bez korištenja fitofarmaceutskih sredstava i mineralnog gnojiva. Sorte su tradicionalne europske koje u našim uvjetima daju bogate i ukusne proizvode.

Neka bude naš domaći vrt u najvećoj mogućoj mjeri ekološki. Slušajmo prirodu, pobrinimo se za plodno tlo, ne koristimo fitofarmaceutska sredstva, uzgojimo što više različitih biljki skupa te se za zaštitu od štetnika poslužimo različitih prirodnih metoda zaštite. Na ekološki način uzgojimo zdrave biljke; na taj će način proizvodi biti ukusniji te bogatiji s hranljivim tvarima i energijom. Kako domaće proizvode na prodajemo na tržnici, nikome ne trebamo dokazivati da smo ih proizveli prema principima ekološke proizvodnje. Bitno je to znamo mi.

Težina 0.01 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “NISKI ZELENI GRAH Slenderette”
X
Scroll to Top