Neven Kablouna

Dostupno: 10 na zalihi

4,99kn

Calendula officinalis

Obavezna cvjetnica svakog povrtnjaka, jer je dekorativna, odbija insekte, hrani vrtno tlo, pospješuje rast susjednih biljaka. za pravljenje ljetnjih buketa, jestiva je i ljekovita. Cvjetni listovi intenzivne boje i ugodna okusa  dodajemo salatama, omletima i siru. Sorta Kablouna ima velike, sjajne, pune cvjetove.

HERBAL LINE – POSEBNO LJEKOVITO BILJE              

 Izbor sjemena od HERBAL LINE će vas razveseliti. Savršena je za sve istraživače ukusnih jela i ljubitelje egzotičnog vrta.

Ljekovite biljke su korisne kako u vrtu, tako i u kuhinji. U vrtu su obično dobri susjedi drugom povrću, zbog svog sastava stimuliraju rast i odbijaju štetnike i bolesti. Egzotično dekorativne su, tako da nam uljepšavaju vrt, terase ili balkone, jer uspijevaju i u ukrasnim posudama. Prikladne su za pripremu biljnih čajeva ili kao začini raznim jelima.

Trajnice na  rub vrta, koji nam je u blizini gdje ih možemo promatrati, razmišljati, odmarati, a ujedno će nas razveseliti svojim mirisom. Jednogodišnje biljke zasadimo bilo gdje u povrtnjaku. Uz  malo mašte i vrt će biti zanimljiviji.

Težina 0.01 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Neven Kablouna”
X
Scroll to Top