fbpx
0953709203 info@vixa.com.hr
0

Košarica

Natur F-R 500ml-Bio Plantella

6,89

Visokokvalitetni prirodni pripravak na osnovi poljske preslice koji biljke jača te ih na taj način u razdoblju njihove vegetacije održava vitalnim i otpornim na bolesti. Pripravak je pripremljen za trenutnu uporabu.

SKU: 3830050600182 Kategorija:

Opis

Biljke jača i učinkovito štiti jer:

  • pripremljen je  na posve prirodnoj osnovi
  • ima visok sadržaj minerala
  • jača stanice biljaka i tako sprečava ulazak bolesti
  • sastojci potiču potreban razvoj te rast biljaka

Prirodni pripravak sadrži ekstrakt brižno odabrane poljske preslice, iznimno bogate silicijem, kalcijem i kobaltom te optimalnim sadržajem ostalih minerala i vitamina E. Silicijeva kiselina učvršćuje stanične membrane biljaka koje na taj način postanu otpornije, a sumporni spojevi biljke jačaju.

Zbog visokog sadržaja silicija, kalcija i kobalta te ostalih minerala,  poljska preslica je inače dobro poznata kao odlično sredstvo za suzbijanje bolesti na voćkama, povrću i ukrasnom bilju (među njima pepeljaste plijesni, plijesni, krastavosti, oslabjelosti biljaka zbog bolesti, uvenulosti, scale i ostalih gljivičnih bolesti). Izborom pravih biljaka i pravilne formule takav je učinak veći.

Sadržaj:  500 ml

Način uporabe: Prije uporabe plastičnu bočicu Bio Plantella Natur-F-R dobro protresemo i biljke temeljito poprskamo. Pripravak nema karencu i zato da možemo često primjenjivati u sezoni. Za najbolji učinak preporučamo redovitu primjenu u razmaku 7 do 10 dana te poslije svake obilne kiše tijekom cijelog razdoblja rasta. Ne preporučamo miješanje s drugim sredstvima.

Spremanje: Sredstvo držimo u originalnoj ambalaži, u suhom prostoru na temperaturi između 0 i 30 oC, odvojeno od hrane, pića i krmiva te nedostupno djeci.

Korištenje: od ožujka do listopada

Dodatne informacije

Težina 1 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Natur F-R 500ml-Bio Plantella”
X