Ljepljive ploče 10 kom- BIJELE-Bio Plantella

56,99kn

Bio Plantella bijele ljepljive ploče odlična su mehanička i posve prirodna zaštita voćaka od voćnih osica i lisnih osica.

Bijele ploče omogućavaju učinkovitu zaštitu biljaka od štetnika:

  • precizno određenom žutom bojom koja štetnika sigurno namami u zamku
  • visokokvalitetnim entomološkim ljepilom koje omogućava da se brzo zalijepe i vrlo lagani štetnici, ne ispire se i ne otapa te nije štetan za biljke
  • dugom postojanošću (i nekoliko mjeseci) zbog visokeotpornosti na promjene temperature i vlage – ploče su postojane i na višim temperaturama (iznad 20 stupnjeva celzija);
  • zaštitom ploča silikonskim papirom koji štiti ljepilo od isušivanja i kada ploče dulje vrijeme ne koristimo
  • žičicama za vješanje koje omogućavaju jednostavnu uporabu, a ploče ostaju na mjestu gdje smo ih postavili.

Ljepljive ploče brižno odabranom nijansom bijele boje nezaustavljivo privlače štetnike te se oni približe ploči i zalijepe na brzo ljepljiv premaz entomološkoga ljepila. Na ploče se uhvate odrasle jedinke i tako se prekida krug razmnožavanja. Štetnicima se spriječi odlaganje jajašaca iz kojih bi se razvili crvić koji uništavaju plodove.

Način uporabe: Za učinkovitu zaštitu biljaka jednakomjerno objesite 20 – 24 / 100m2 u nasad voćaka prije cvatnje za zaštitu od voćnih osa i za vrijeme cvatnje za zaštitu od osica. Ploče postavite tako da vise blizu grana, ali se ne smiju slijepiti s lišćem ili granjem. Kada je ljepljiva površina prekrivena štetnicima, ploče zamijenite novima.

Spremanje: Bijele ploče spremamo u suhom prostoru, izvan dosega djece i odvojeno od hrane, pića i krmiva, na temperaturi do 35°C.

Zbrinjavanje: Ploče i ambalažu zbrinite kao komunalni otpad.

Težina 0.5 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljepljive ploče 10 kom- BIJELE-Bio Plantella”
Shopping Cart
X
Scroll to Top