fbpx
0953709203 info@vixa.com.hr
0

Košarica

Akcija!

MRKVA Nantes

0,40

Srednje rana mrkva intenzivno narančaste boje i jakog okusna. Prije sjetve sjeme se može miješati sa finim šljunkom ili pijeskom i dva ili tri dana ostaviti na toplo mjestu. Mješavinu sijemo po suhom i ne vjetrovitom danu  u vrste. Mrkva voli vrlo rastresita, vlažna  i humusna tla. Redovno je razrjeđivati a tlo između biljaka prekriti. Redovno zalijevati sa pripravkom od koprive. Najbolje  raste u društvu sa: lukom, porilukom, majčinom dušicom (odbija mrkvinu muhu), nevenom, vlascom i bijelim lukom.

9 na zalihi

Opis

BIO LINE – Ekološka sjemenja             

Za sve ljubitelje ekološkog/organskog vrta pripremili smo bogatu ponudu ekološki proizvedenog sjemena. Sjeme je proizvedeno prema međunarodnim standardima za ekološku proizvodnju bez korištenja fitofarmaceutskih sredstava i mineralnog gnojiva. Sorte su tradicionalne europske koje u našim uvjetima daju bogate i ukusne proizvode.

Neka bude naš domaći vrt u najvećoj mogućoj mjeri ekološki. Slušajmo prirodu, pobrinimo se za plodno tlo, ne koristimo fitofarmaceutska sredstva, uzgojimo što više različitih biljki skupa te se za zaštitu od štetnika poslužimo različitih prirodnih metoda zaštite. Na ekološki način uzgojimo zdrave biljke; na taj će način proizvodi biti ukusniji te bogatiji s hranljivim tvarima i energijom. Kako domaće proizvode na prodajemo na tržnici, nikome ne trebamo dokazivati da smo ih proizveli prema principima ekološke proizvodnje. Bitno je to znamo mi.

Dodatne informacije

Težina 0,05 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MRKVA Nantes”
X