Miloduh (Hyssopus officnalis)

Dostupno: 11 na zalihi

4,99kn

Aromatična grmolika začinska trajnica, sa sitnim plavim, roza ili bijelim cvjetovima na stablu. Mlade izdanke i listiće malo gorkastog aromatičnog okusa upotrebljavamo svježe ili osušene. Kao začin dodajemo mesu, divljači, ribama, juhama, salatama i varivima. Takođe se koristi za roštilj , aromatiziranje ulja i octa, za likere i prirodne rakije. Cvjetove upotrebljavamo za ukrašavanje jela. Čaj je zdrav. Najbolje uspijeva na suncu.

 

HERBAL LINE – POSEBNO LJEKOVITO BILJE              

 Izbor sjemena od HERBAL LINE će vas razveseliti. Savršena je za sve istraživače ukusnih jela i ljubitelje egzotičnog vrta.

Ljekovite biljke su korisne kako u vrtu, tako i u kuhinji. U vrtu su obično dobri susjedi drugom povrću, zbog svog sastava stimuliraju rast i odbijaju štetnike i bolesti. Egzotično dekorativne su, tako da nam uljepšavaju vrt, terase ili balkone, jer uspijevaju i u ukrasnim posudama. Prikladne su za pripremu biljnih čajeva ili kao začini raznim jelima.

Trajnice na  rub vrta, koji nam je u blizini gdje ih možemo promatrati, razmišljati, odmarati, a ujedno će nas razveseliti svojim mirisom. Jednogodišnje biljke zasadimo bilo gdje u povrtnjaku. Uz  malo mašte i vrt će biti zanimljiviji.

Težina 0.005 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Miloduh (Hyssopus officnalis)”
X
Scroll to Top