Mačja menta-TRAVA-

Nema na zalihi

4,99kn

(Nepeta cataria)

Trajnica. Visoka biljka sa lijepim roza bijelim cjevastim cvjetovima  na virtualnom vretenu. Nije zahtjevna. Poslije cvjetanja je porežemo da ponovo procvjeta. Biljka vrlo privlači mačke, sa njom se igraju, grizu i postanu razigrane. Mlade biljke i izdanke dodajemo svježe ili osušene juhama i umacima. Od nje se pravi čaj protiv prehlade, kašlja i za smirenje nervoze.

HERBAL LINE – POSEBNO LJEKOVITO BILJE              

 Izbor sjemena od HERBAL LINE će vas razveseliti. Savršena je za sve istraživače ukusnih jela i ljubitelje egzotičnog vrta.

Ljekovite biljke su korisne kako u vrtu, tako i u kuhinji. U vrtu su obično dobri susjedi drugom povrću, zbog svog sastava stimuliraju rast i odbijaju štetnike i bolesti. Egzotično dekorativne su, tako da nam uljepšavaju vrt, terase ili balkone, jer uspijevaju i u ukrasnim posudama. Prikladne su za pripremu biljnih čajeva ili kao začini raznim jelima.

Trajnice na  rub vrta, koji nam je u blizini gdje ih možemo promatrati, razmišljati, odmarati, a ujedno će nas razveseliti svojim mirisom. Jednogodišnje biljke zasadimo bilo gdje u povrtnjaku. Uz  malo mašte i vrt će biti zanimljiviji.

Težina 0.01 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mačja menta-TRAVA-”
X
Scroll to Top