Kineski vlasac (Allium tuberosum)

Dostupno: 27 na zalihi

4,99kn

Trajnica. Prisutna je kao jednogodišnja biljka u vrtu. Nije zahtjevna za uzgoj. Upotrebljavamo uvijek zelene, ravne listove, koji imaju blag miris po češnjaku. Sviježe listove upotrebljavamo kao vlasac za juhe, salate, sirne namaze ili ga pripravimo kao povrće. Cvjetovi su pogodni za ukrašavanje

HERBAL LINE – POSEBNO LJEKOVITO BILJE              

 Izbor sjemena od HERBAL LINE će vas razveseliti. Savršena je za sve istraživače ukusnih jela i ljubitelje egzotičnog vrta.

Ljekovite biljke su korisne kako u vrtu, tako i u kuhinji. U vrtu su obično dobri susjedi drugom povrću, zbog svog sastava stimuliraju rast i odbijaju štetnike i bolesti. Egzotično dekorativne su, tako da nam uljepšavaju vrt, terase ili balkone, jer uspijevaju i u ukrasnim posudama. Prikladne su za pripremu biljnih čajeva ili kao začini raznim jelima.

Trajnice na  rub vrta, koji nam je u blizini gdje ih možemo promatrati, razmišljati, odmarati, a ujedno će nas razveseliti svojim mirisom. Jednogodišnje biljke zasadimo bilo gdje u povrtnjaku. Uz  malo mašte i vrt će biti zanimljiviji.

Težina 0.0005 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kineski vlasac (Allium tuberosum)”
X
Scroll to Top