CIKLA Detroit

Nema na zalihi

5,99kn

Intenzivno je crvena i sočna, uspijeva na sunčanim gredicama u humusnim tlima. Ciklu gnojimo sa kompostom, redovno je zalijevamo i prorjeđujemo. Mlade biljke presadimo negdje u vrt ili ih pojedemo sirove u salati. Najbolje raste u društvu sa koprom, grahom i  lukom. Cikla nije u harmoniji sa špinatom, krumpirom, rajčicama, peršinom i blitvom, zato i ne raste u njihovoj blizini. Kuhamo je, kiselimo ili pravimo sok.

BIO LINE – Ekološka  sjemenja

Za sve ljubitelje ekološkog/organskog vrta pripremili smo bogatu ponudu ekološki proizvedenog sjemena. Sjeme je proizvedeno prema međunarodnim standardima za ekološku proizvodnju bez korištenja fitofarmaceutskih sredstava i mineralnog gnojiva. Sorte su tradicionalne europske koje u našim uvjetima daju bogate i ukusne proizvode.

Neka bude naš domaći vrt u najvećoj mogućoj mjeri ekološki. Slušajmo prirodu, pobrinimo se za plodno tlo, ne koristimo fitofarmaceutska sredstva, uzgojimo što više različitih biljki skupa te se za zaštitu od štetnika poslužimo različitih prirodnih metoda zaštite. Na ekološki način uzgojimo zdrave biljke; na taj će način proizvodi biti ukusniji te bogatiji s hranljivim tvarima i energijom. Kako domaće proizvode na prodajemo na tržnici, nikome ne trebamo dokazivati da smo ih proizveli prema principima ekološke proizvodnje. Bitno je to znamo mi.

Težina 0.05 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CIKLA Detroit”
X
Scroll to Top