Zimski prkos (Claytonia perfoliata)

Dostupno: 12 na zalihi

4,99kn

Lisnato povrće  otporno na mraz. Raste cijelo ljeto na sjenovitom i vlažnom mjestu. Uzgaja se i u posudama na sjenovitoj terasi. Zelene listove u obliku srca cijelo ljeto koristimo kao svježu salatu, neutralnog, svežeg ukusa, blago zadebljani. Koristimo ih sve do pred cvjetanje. Po obrezivanju biljka se obnavlja. Listovi su bogati vitaminom C.

HERBAL LINE – POSEBNO LJEKOVITO BILJE              

 Izbor sjemena od HERBAL LINE će vas razveseliti. Savršena je za sve istraživače ukusnih jela i ljubitelje egzotičnog vrta.

Ljekovite biljke su korisne kako u vrtu, tako i u kuhinji. U vrtu su obično dobri susjedi drugom povrću, zbog svog sastava stimuliraju rast i odbijaju štetnike i bolesti. Egzotično dekorativne su, tako da nam uljepšavaju vrt, terase ili balkone, jer uspijevaju i u ukrasnim posudama. Prikladne su za pripremu biljnih čajeva ili kao začini raznim jelima.

Trajnice na  rub vrta, koji nam je u blizini gdje ih možemo promatrati, razmišljati, odmarati, a ujedno će nas razveseliti svojim mirisom. Jednogodišnje biljke zasadimo bilo gdje u povrtnjaku. Uz  malo mašte i vrt će biti zanimljiviji.

Težina 0.003 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zimski prkos (Claytonia perfoliata)”
X
Scroll to Top