fbpx
0953709203 info@vixa.com.hr
0

Košarica

Akcija!

TIKVICA Diamant

0,40

Lijepa , srednje rana, rodna sorta sa lijepim tamno zelenim tikvicama. Redovno je beremo kako bi nastavila donositi  nove plodove. Raste grmoliko. Traži mnogo sunca, vlage i prostora. Tla obavezno malčirati. Redovno dodavati kompost ili je posadimo na kompostnu gomilu. Za oprašivanje su neophoddne pčele zato oko tikvica posijemo što više medonosne cvjetnice i ljekovito bilje.

14 na zalihi

Opis

BIO LINE – Ekološka sjemenja                

 

Za sve ljubitelje ekološkog/organskog vrta pripremili smo bogatu ponudu ekološki proizvedenog sjemena. Sjeme je proizvedeno prema međunarodnim standardima za ekološku proizvodnju bez korištenja fitofarmaceutskih sredstava i mineralnog gnojiva. Sorte su tradicionalne europske koje u našim uvjetima daju bogate i ukusne proizvode.

Neka bude naš domaći vrt u najvećoj mogućoj mjeri ekološki. Slušajmo prirodu, pobrinimo se za plodno tlo, ne koristimo fitofarmaceutska sredstva, uzgojimo što više različitih biljki skupa te se za zaštitu od štetnika poslužimo različitih prirodnih metoda zaštite. Na ekološki način uzgojimo zdrave biljke; na taj će način proizvodi biti ukusniji te bogatiji s hranljivim tvarima i energijom. Kako domaće proizvode na prodajemo na tržnici, nikome ne trebamo dokazivati da smo ih proizveli prema principima ekološke proizvodnje. Bitno je to znamo mi.

Dodatne informacije

Težina 0,03 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TIKVICA Diamant”
X