TIKVA Muškatna

Nema na zalihi

5,99kn

Plostano okrugla jako rebrasta ZIMSKA tikva, veličine 25-50×15-30 cm, težine 7-40 kg. Meso je tamno narančasto, sočno, odličnog okusa. Za pripremu juha, marmelada i deserata. Zrije 125 dana po presađivanju. Skladišti se 4-8 mjeseci. Kod uzgoja traži mnogo sunca, vlage i prostora. Tla obavezno malčirati. Redovno dodavati kompost ili je posadimo na kompostnu gomilu. Za oprašivanje su neophodne pčele zato oko tikvica posijemo čim više medonosne cvjetnice i ljekovito bilje.

BIO LINE – Ekološka sjemenja     

 

Za sve ljubitelje ekološkog/organskog vrta pripremili smo bogatu ponudu ekološki proizvedenog sjemena. Sjeme je proizvedeno prema međunarodnim standardima za ekološku proizvodnju bez korištenja fitofarmaceutskih sredstava i mineralnog gnojiva. Sorte su tradicionalne europske koje u našim uvjetima daju bogate i ukusne proizvode.

Neka bude naš domaći vrt u najvećoj mogućoj mjeri ekološki. Slušajmo prirodu, pobrinimo se za plodno tlo, ne koristimo fitofarmaceutska sredstva, uzgojimo što više različitih biljki skupa te se za zaštitu od štetnika poslužimo različitih prirodnih metoda zaštite. Na ekološki način uzgojimo zdrave biljke; na taj će način proizvodi biti ukusniji te bogatiji s hranljivim tvarima i energijom. Kako domaće proizvode na prodajemo na tržnici, nikome ne trebamo dokazivati da smo ih proizveli prema principima ekološke proizvodnje. Bitno je to znamo mi.

Težina 0.02 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TIKVA Muškatna”
X
Scroll to Top