fbpx
0953709203 info@vixa.com.hr
0

Košarica

Akcija!

Stevia rebaudiana

0,40

Uzgajamo je na temperaturi iznad 22C, sijemo u posude, u kvalitetan supstrat. Sjeme se utisne u tlo, jer najbolje klija na svjetlosti. Preporuča se pikiranje. Krajem svibnja, presadimo je na sunčano mjesto u vrtu ili posudi (promjera 16-18cm). Redovito se zalijeva. U posudama raste cijelo ljeto. Redovito se beru mlade grančice, tako biljka bolje raste i buja. Listove koristimo osušene.

2 na zalihi

Opis

HERBAL LINE – POSEBNO LJEKOVITO BILJE              

 Izbor sjemena od HERBAL LINE će vas razveseliti. Savršena je za sve istraživače ukusnih jela i ljubitelje egzotičnog vrta.

Ljekovite biljke su korisne kako u vrtu, tako i u kuhinji. U vrtu su obično dobri susjedi drugom povrću, zbog svog sastava stimuliraju rast i odbijaju štetnike i bolesti. Egzotično dekorativne su, tako da nam uljepšavaju vrt, terase ili balkone, jer uspijevaju i u ukrasnim posudama. Prikladne su za pripremu biljnih čajeva ili kao začini raznim jelima.

Trajnice na  rub vrta, koji nam je u blizini gdje ih možemo promatrati, razmišljati, odmarati, a ujedno će nas razveseliti svojim mirisom. Jednogodišnje biljke zasadimo bilo gdje u povrtnjaku. Uz  malo mašte i vrt će biti zanimljiviji.

Dodatne informacije

Težina 0,01 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Stevia rebaudiana”
X