ŠPINAT Gigante de Inverno

Nema na zalihi

5,99kn

Špinat je biljka  sa velikim, svjetleće tamno zelenim listovima, koji su blago spužvasti i zaobljeni. Otporan na niske temperature zato dobro prezimi. Ukusan je, a sirovo mlado lišće dodajemo salatama. Špinat nije zahtjevna biljka. Posijemo ga što više po cijelom vrtu (ne između cikle, rukole i karfiola). Jedemo mlade biljke, a sa velikim listovima prekrivamo tlo (malčiranje), korijenje ne čupamo jer poboljšava tlo.

BIO LINE – Ekološka sjemenja                

Za sve ljubitelje ekološkog/organskog vrta pripremili smo bogatu ponudu ekološki proizvedenog sjemena. Sjeme je proizvedeno prema međunarodnim standardima za ekološku proizvodnju bez korištenja fitofarmaceutskih sredstava i mineralnog gnojiva. Sorte su tradicionalne europske koje u našim uvjetima daju bogate i ukusne proizvode.

Neka bude naš domaći vrt u najvećoj mogućoj mjeri ekološki. Slušajmo prirodu, pobrinimo se za plodno tlo, ne koristimo fitofarmaceutska sredstva, uzgojimo što više različitih biljki skupa te se za zaštitu od štetnika poslužimo različitih prirodnih metoda zaštite. Na ekološki način uzgojimo zdrave biljke; na taj će način proizvodi biti ukusniji te bogatiji s hranljivim tvarima i energijom. Kako domaće proizvode na prodajemo na tržnici, nikome ne trebamo dokazivati da smo ih proizveli prema principima ekološke proizvodnje. Bitno je to znamo mi.

Težina 0.06 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ŠPINAT Gigante de Inverno”
X
Scroll to Top