Rimski kim (Cuminum cyminum)

Dostupno: 25 na zalihi

4,99kn

Jednogodišnja mirisna i ljekovita biljka, jednostavna za uzgoj i rast. Sijemo ga u sunčane gredice. Od bijelih i ružičastih cvjetova ujesen se (približno 115 dana od sjetve) razviju ukusna i zdrava sjemena koja se koriste u svim kuhinja svijeta. Cijela sjemena pečemo u skoro suhoj (malo ulja) tavi dok ne poprime nježno smeđu boju i oslobode svoju esenciju. Također ih možemo prije uporabe samljeti u prah.

HERBAL LINE – POSEBNO LJEKOVITO BILJE              

 Izbor sjemena od HERBAL LINE će vas razveseliti. Savršena je za sve istraživače ukusnih jela i ljubitelje egzotičnog vrta.

Ljekovite biljke su korisne kako u vrtu, tako i u kuhinji. U vrtu su obično dobri susjedi drugom povrću, zbog svog sastava stimuliraju rast i odbijaju štetnike i bolesti. Egzotično dekorativne su, tako da nam uljepšavaju vrt, terase ili balkone, jer uspijevaju i u ukrasnim posudama. Prikladne su za pripremu biljnih čajeva ili kao začini raznim jelima.

Trajnice na  rub vrta, koji nam je u blizini gdje ih možemo promatrati, razmišljati, odmarati, a ujedno će nas razveseliti svojim mirisom. Jednogodišnje biljke zasadimo bilo gdje u povrtnjaku. Uz  malo mašte i vrt će biti zanimljiviji.

Težina 0.001 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Rimski kim (Cuminum cyminum)”
X
Scroll to Top