PORILUK Prasa Carentan 2

Nema na zalihi

5,99kn

Najpoznatija europska sorta, sivo zelene boje sa debelim bijelim stablom. Dobro prezimljuje, tražie sunce, zato ju redovito  prorijeđujemo. Sadnice različitih veličina posadimo (duboko) na razna prazna mjesta u vrtu na gredice sa kupusnjačama, mrkvom, salatom, krastavcem, celerom. Pogodan je za zamrzavanje.

BIO LINE – Ekološka sjemenja                

Za sve ljubitelje ekološkog/organskog vrta pripremili smo bogatu ponudu ekološki proizvedenog sjemena. Sjeme je proizvedeno prema međunarodnim standardima za ekološku proizvodnju bez korištenja fitofarmaceutskih sredstava i mineralnog gnojiva. Sorte su tradicionalne europske koje u našim uvjetima daju bogate i ukusne proizvode.

Neka bude naš domaći vrt u najvećoj mogućoj mjeri ekološki. Slušajmo prirodu, pobrinimo se za plodno tlo, ne koristimo fitofarmaceutska sredstva, uzgojimo što više različitih biljki skupa te se za zaštitu od štetnika poslužimo različitih prirodnih metoda zaštite. Na ekološki način uzgojimo zdrave biljke; na taj će način proizvodi biti ukusniji te bogatiji s hranljivim tvarima i energijom. Kako domaće proizvode na prodajemo na tržnici, nikome ne trebamo dokazivati da smo ih proizveli prema principima ekološke proizvodnje. Bitno je to znamo mi.

Težina 0.02 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PORILUK Prasa Carentan 2”
X
Scroll to Top