0953709203 webshop@vixa.com.hr
0

Košarica

PERŠIN domaći liščar

0,80 (6,03 kn)

Stara europska sorta peršina, kojeg su sijale i naše bake. Velikih je i aromatičnih listova, koje režemo kroz cijelo proljeće do kasne jeseni. Bez brige, obnavlja se. Posijemo 2-3 reda gdje nam je najbolje i najpristupačnije. Dobri susjedi peršina su luk, poriluk, bijeli luk, paradajz, rotkvica, neven, kadifice. Loši susjed je salata. Nije zahtjevan, vrlo lako ga se uzgaja i u ukrasnim posudama. Listove upotrebljavamo svježe a za zimu ih je dobro spremiti u zamrzivač.

17 na zalihi

Opis

BIO LINE – Ekološka sjemenja            

Za sve ljubitelje ekološkog/organskog vrta pripremili smo bogatu ponudu ekološki proizvedenog sjemena. Sjeme je proizvedeno prema međunarodnim standardima za ekološku proizvodnju bez korištenja fitofarmaceutskih sredstava i mineralnog gnojiva. Sorte su tradicionalne europske koje u našim uvjetima daju bogate i ukusne proizvode.

Neka bude naš domaći vrt u najvećoj mogućoj mjeri ekološki. Slušajmo prirodu, pobrinimo se za plodno tlo, ne koristimo fitofarmaceutska sredstva, uzgojimo što više različitih biljki skupa te se za zaštitu od štetnika poslužimo različitih prirodnih metoda zaštite. Na ekološki način uzgojimo zdrave biljke; na taj će način proizvodi biti ukusniji te bogatiji s hranljivim tvarima i energijom. Kako domaće proizvode na prodajemo na tržnici, nikome ne trebamo dokazivati da smo ih proizveli prema principima ekološke proizvodnje. Bitno je to znamo mi.

Dodatne informacije

Težina 0,06 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PERŠIN domaći liščar”
X