Muškatna kadulja

4,99kn

Salvia sclarea

Dekorativna, uspravna biljka ovalnih listova sa smolastim mirisom. Cvjetovi su lila-rozi sa vinsko crvenim do ljubičasto ovršnim listovima. Mladi listovi i izdanci se upotrebljavaju zbog svog smolastog ukusa kao začini za jela od jaja i deserte. Od njih pravimo čajeve ali i aromatizirane napitke kao npr. vino.

Dostupno: 4 na zalihi

HERBAL LINE – POSEBNO LJEKOVITO BILJE              

 Izbor sjemena od HERBAL LINE će vas razveseliti. Savršena je za sve istraživače ukusnih jela i ljubitelje egzotičnog vrta.

Ljekovite biljke su korisne kako u vrtu, tako i u kuhinji. U vrtu su obično dobri susjedi drugom povrću, zbog svog sastava stimuliraju rast i odbijaju štetnike i bolesti. Egzotično dekorativne su, tako da nam uljepšavaju vrt, terase ili balkone, jer uspijevaju i u ukrasnim posudama. Prikladne su za pripremu biljnih čajeva ili kao začini raznim jelima.

Trajnice na  rub vrta, koji nam je u blizini gdje ih možemo promatrati, razmišljati, odmarati, a ujedno će nas razveseliti svojim mirisom. Jednogodišnje biljke zasadimo bilo gdje u povrtnjaku. Uz  malo mašte i vrt će biti zanimljiviji.

Težina 0.01 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Muškatna kadulja”
Shopping Cart
X
Scroll to Top