Menta

Dostupno: 12 na zalihi

4,99kn

Mentha spicata

Rastuća trajnica, sa zelenim nazubljenim listovima, blago ljubičasti do roze cvjetova. Pupoljke ili pojedinačne listove odsječemo pred cvjetanje i (svježe ili osušene) upotrebljavamo za čaj, začinjanje salata, umaka, poslastica, osvježavajućih pića, voćnih salata i sladoleda. Pogodna je za pravljenje mirisne vrećice, cvjetne dekoracije i kao dodatak kupkama. Gnojimo ja sa kompostom. Uzgaja se i u posudama.

HERBAL LINE – POSEBNO LJEKOVITO BILJE              

 Izbor sjemena od HERBAL LINE će vas razveseliti. Savršena je za sve istraživače ukusnih jela i ljubitelje egzotičnog vrta.

Ljekovite biljke su korisne kako u vrtu, tako i u kuhinji. U vrtu su obično dobri susjedi drugom povrću, zbog svog sastava stimuliraju rast i odbijaju štetnike i bolesti. Egzotično dekorativne su, tako da nam uljepšavaju vrt, terase ili balkone, jer uspijevaju i u ukrasnim posudama. Prikladne su za pripremu biljnih čajeva ili kao začini raznim jelima.

Trajnice na  rub vrta, koji nam je u blizini gdje ih možemo promatrati, razmišljati, odmarati, a ujedno će nas razveseliti svojim mirisom. Jednogodišnje biljke zasadimo bilo gdje u povrtnjaku. Uz  malo mašte i vrt će biti zanimljiviji.

Težina 0.03 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Menta”
X
Scroll to Top