Meksički estragon

Nema na zalihi

4,99kn

Tagetes lucida

Aromatična jednogodišnja biljka porjeklom iz Meksika. Uspjeva na suncu. Ima upadljive, sitne, žute cvjetove. Listovi su mu intenzivnog okusa na estragon i anis. Osušeni listovi se koriste za čajeve i kao začin za jela od ribe i jaja. Korisna  za uzgoj u vrtu jer  tjera štetočine. Pogodna za  uzgoj u teglama.

HERBAL LINE – POSEBNO LJEKOVITO BILJE              

 Izbor sjemena od HERBAL LINE će vas razveseliti. Savršena je za sve istraživače ukusnih jela i ljubitelje egzotičnog vrta.

Ljekovite biljke su korisne kako u vrtu, tako i u kuhinji. U vrtu su obično dobri susjedi drugom povrću, zbog svog sastava stimuliraju rast i odbijaju štetnike i bolesti. Egzotično dekorativne su, tako da nam uljepšavaju vrt, terase ili balkone, jer uspijevaju i u ukrasnim posudama. Prikladne su za pripremu biljnih čajeva ili kao začini raznim jelima.

Trajnice na  rub vrta, koji nam je u blizini gdje ih možemo promatrati, razmišljati, odmarati, a ujedno će nas razveseliti svojim mirisom. Jednogodišnje biljke zasadimo bilo gdje u povrtnjaku. Uz  malo mašte i vrt će biti zanimljiviji.

Težina 0.03 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Meksički estragon”
X
Scroll to Top