Majčina dušica (Thymus pulegioides)

Dostupno: 16 na zalihi

4,99kn

Rasprostranjena cvjetajuća trajnica. Cvjetovi su roza ljubičaste boje. Mirisna biljka. Vrhove mladica i listove odrežemo prije cvatnje. Svježa i suha je pogodna kao začin za mnoga jela, uglavnom  od nje pripremamo čaj protiv kašlja i tegobama sa želucem. Upotrebljavamo je za inhalaciju ili kao dodatak kupkama pri prehladi.

HERBAL LINE – POSEBNO LJEKOVITO BILJE              

 Izbor sjemena od HERBAL LINE će vas razveseliti. Savršena je za sve istraživače ukusnih jela i ljubitelje egzotičnog vrta.

Ljekovite biljke su korisne kako u vrtu, tako i u kuhinji. U vrtu su obično dobri susjedi drugom povrću, zbog svog sastava stimuliraju rast i odbijaju štetnike i bolesti. Egzotično dekorativne su, tako da nam uljepšavaju vrt, terase ili balkone, jer uspijevaju i u ukrasnim posudama. Prikladne su za pripremu biljnih čajeva ili kao začini raznim jelima.

Trajnice na  rub vrta, koji nam je u blizini gdje ih možemo promatrati, razmišljati, odmarati, a ujedno će nas razveseliti svojim mirisom. Jednogodišnje biljke zasadimo bilo gdje u povrtnjaku. Uz  malo mašte i vrt će biti zanimljiviji.

Težina 0.03 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Majčina dušica (Thymus pulegioides)”
X
Scroll to Top