LEDENJAK (Mesembryanthemum crystallinum)

Nema na zalihi

4,99kn

Vrlo zanimljiva ukrasna biljka.  Spada u vrstu puzavaca, biljka je sočnih listova sa valovitim rubovima gdje su smješteni jastučići koji biljci daju izgled smrzavanja. Ima velike bijele zvjezdaste cvjetove. Malo kiselkaste do slankaste listove, bogate vitaminom C koje  beremo pred cvjetanje i koristimo svježe ili pripravljamo kao špinat. Zgnječeni listovi se mogu upotrebljavaju kao sapun. Vrlo jednostavna za uzgoj. Dobro podnosi vrućinu i sušu. Također može rasti u ukrasnim posudama

 

HERBAL LINE – POSEBNO LJEKOVITO BILJE              

 Izbor sjemena od HERBAL LINE će vas razveseliti. Savršena je za sve istraživače ukusnih jela i ljubitelje egzotičnog vrta.

Ljekovite biljke su korisne kako u vrtu, tako i u kuhinji. U vrtu su obično dobri susjedi drugom povrću, zbog svog sastava stimuliraju rast i odbijaju štetnike i bolesti. Egzotično dekorativne su, tako da nam uljepšavaju vrt, terase ili balkone, jer uspijevaju i u ukrasnim posudama. Prikladne su za pripremu biljnih čajeva ili kao začini raznim jelima.

Trajnice na  rub vrta, koji nam je u blizini gdje ih možemo promatrati, razmišljati, odmarati, a ujedno će nas razveseliti svojim mirisom. Jednogodišnje biljke zasadimo bilo gdje u povrtnjaku. Uz  malo mašte i vrt će biti zanimljiviji.

Težina 0.002 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LEDENJAK (Mesembryanthemum crystallinum)”
X
Scroll to Top