KRASTAVAC Marketmore

Dostupno: 13 na zalihi

5,99kn

Stara europska sorta sočnog salatnog krastavca. Krastavci zahtijevaju sunčano i toplo mjesto, humusna tla, redovno zalijevanje i gnojenje (kompost, proizvodi od koprive i kupusa), potporu (mrežu) i malčiranje tla. Prije sjetve sjeme natopimo preko noći u mlijeku ili u pripravku sa bijelim lukom. Između krastavaca čim prije posijati bosiljak i kopar.

BIO LINE – Ekološka sjemenja         

Za sve ljubitelje ekološkog/organskog vrta pripremili smo bogatu ponudu ekološki proizvedenog sjemena. Sjeme je proizvedeno prema međunarodnim standardima za ekološku proizvodnju bez korištenja fitofarmaceutskih sredstava i mineralnog gnojiva. Sorte su tradicionalne europske koje u našim uvjetima daju bogate i ukusne proizvode.

Neka bude naš domaći vrt u najvećoj mogućoj mjeri ekološki. Slušajmo prirodu, pobrinimo se za plodno tlo, ne koristimo fitofarmaceutska sredstva, uzgojimo što više različitih biljki skupa te se za zaštitu od štetnika poslužimo različitih prirodnih metoda zaštite. Na ekološki način uzgojimo zdrave biljke; na taj će način proizvodi biti ukusniji te bogatiji s hranljivim tvarima i energijom. Kako domaće proizvode na prodajemo na tržnici, nikome ne trebamo dokazivati da smo ih proizveli prema principima ekološke proizvodnje. Bitno je to znamo mi.

Težina 0.03 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KRASTAVAC Marketmore”
X
Scroll to Top