Korijander (Coriandrum sativum)

Dostupno: 6 na zalihi

4,99kn

Korijander je jednogodišnja egzotična biljka. Od biljke koristimo zrelo sjeme (smeđe boje) a može i lišće posebnog mirisa: kao začin u varivima i jelima od rajčice, riže, mesa, peciva. Sjemena su sastavni deo mješavine začina curry. Suha sjemena se dodaju kandiranom voću ili likerima. Daje apetit i jača želudac. Važan je homeopatiji. U vrtu njegovi cvetovi privlače korisne insekte.

HERBAL LINE – POSEBNO LJEKOVITO BILJE              

 Izbor sjemena od HERBAL LINE će vas razveseliti. Savršena je za sve istraživače ukusnih jela i ljubitelje egzotičnog vrta.

Ljekovite biljke su korisne kako u vrtu, tako i u kuhinji. U vrtu su obično dobri susjedi drugom povrću, zbog svog sastava stimuliraju rast i odbijaju štetnike i bolesti. Egzotično dekorativne su, tako da nam uljepšavaju vrt, terase ili balkone, jer uspijevaju i u ukrasnim posudama. Prikladne su za pripremu biljnih čajeva ili kao začini raznim jelima.

Trajnice na  rub vrta, koji nam je u blizini gdje ih možemo promatrati, razmišljati, odmarati, a ujedno će nas razveseliti svojim mirisom. Jednogodišnje biljke zasadimo bilo gdje u povrtnjaku. Uz  malo mašte i vrt će biti zanimljiviji.

Težina 0.003 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Korijander (Coriandrum sativum)”
X
Scroll to Top