Divlji duhan

Nema na zalihi

4,99kn

Nicotiana sylvestris

Visoka jednogodišnja biljka sa impresivno ogromnim listovima i egzotičnim bijelim cvjetovima na dugim stabljikama. Dobro se kombinira  sa povrćem i cvijećem u povrtnjaku. Prilično je dobar na većim balkonima i terasama. Jednostavan je za uzgoj. Raste na suncu ili u polusjeni. Potražuje veći prostor, vlagu i dovoljno hrane

HERBAL LINE – POSEBNO LJEKOVITO BILJE              

 Izbor sjemena od HERBAL LINE će vas razveseliti. Savršena je za sve istraživače ukusnih jela i ljubitelje egzotičnog vrta.

Ljekovite biljke su korisne kako u vrtu, tako i u kuhinji. U vrtu su obično dobri susjedi drugom povrću, zbog svog sastava stimuliraju rast i odbijaju štetnike i bolesti. Egzotično dekorativne su, tako da nam uljepšavaju vrt, terase ili balkone, jer uspijevaju i u ukrasnim posudama. Prikladne su za pripremu biljnih čajeva ili kao začini raznim jelima.

Trajnice na  rub vrta, koji nam je u blizini gdje ih možemo promatrati, razmišljati, odmarati, a ujedno će nas razveseliti svojim mirisom. Jednogodišnje biljke zasadimo bilo gdje u povrtnjaku. Uz  malo mašte i vrt će biti zanimljiviji.

Težina 0.03 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Divlji duhan”
X
Scroll to Top