Crni kim- Rimski korijander (Nigella sativa)

4,99kn

ARAPI GA ZOVU HABBATUL BARAKAH – SJEMENA BLAGOSLOVA JER CRNI KUMIN NAVODNO ŠTITI OD SVIH BOLESTI, OSIM OD SMRTI.

Nezahtjevno, jednogodišnje, aromatično i ljekovito začinsko bilje koje sijemo zbog crnog sjemena koje je začinsko i ljekovito. Sijemo ga u gredice u povrtnjaku. Traži sunce. Sijati ga možemo više puta uzastopce kako bismo imali sjeme duže na raspolaganju. Cvjetove ne beremo jer se iz njih razviju glavice sa sjemenom. Kad počmu glavice gubiti zelenu boju, a nisu još suhe i otvorene, poberemo ih te osušimo. Sjemena čuvamo u staklenoj tegli u tamnom prostoru. Aromatična sjemena koriste se cijela ili usitnjena (mužar) kao ljekoviti začin za različita jela po cijelome svijetu ili za izradu ulja.

Nema na zalihi

HERBAL LINE – POSEBNO LJEKOVITO BILJE              

 Izbor sjemena od HERBAL LINE će vas razveseliti. Savršena je za sve istraživače ukusnih jela i ljubitelje egzotičnog vrta.

Ljekovite biljke su korisne kako u vrtu, tako i u kuhinji. U vrtu su obično dobri susjedi drugom povrću, zbog svog sastava stimuliraju rast i odbijaju štetnike i bolesti. Egzotično dekorativne su, tako da nam uljepšavaju vrt, terase ili balkone, jer uspijevaju i u ukrasnim posudama. Prikladne su za pripremu biljnih čajeva ili kao začini raznim jelima.

Trajnice na  rub vrta, koji nam je u blizini gdje ih možemo promatrati, razmišljati, odmarati, a ujedno će nas razveseliti svojim mirisom. Jednogodišnje biljke zasadimo bilo gdje u povrtnjaku. Uz  malo mašte i vrt će biti zanimljiviji.

Težina 0.001 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Crni kim- Rimski korijander (Nigella sativa)”
Shopping Cart
X
Scroll to Top