Univerzalni insekticid (s raspršivačem)

25,99kn

Učinkoviti insekticid za suzbijanje svih vrsta gamadi s trenutnim i dugotrajnim djelovanjem, s izvanredno postojanom aktivnom tvari koja omogućuje i odličnu zaštitu vanjskih prostora.

  • trenutna i dugotrajna zaštita
  • vrlo postojan na svjetlu
  • odlično štiti vanjske i unutarnje površine
  • ne hlapi, ne ostavlja mrlje

Effect univerzalni insekticid na osnovi permetrina preporučamo za zaštitu unutarnjih i vanjskih prostora od muha, komaraca, mrava, moljaca, mušica, grinja, šećernih četinara, žohara, uši i ostalih vrsta gamadi.

Posebna formulacija sredstva s kontaktnim učinkom omogućujetrenutno uništavanje dosadne gamadi. Zbog dodanog repelenta, koji odbija gamad, sredstvo štiti prostor dugotrajno. Sredstvo je izvanredno postojano na svjetlu i zato učinkovito štiti i vanjske prostore. Ugodnog je mirisa i ne ostavlja mrlje na tretiranim površinama.

Uputa za uporabu
Prije uporabe protresite. Effect univerzalni insekticid raspršivačem nanosite na staklene i drvene podloge u količini 500 ml na 50 m2, odnosno 10 ml na 1 m2 (deset pritisaka na raspršivač). Preporučamo da na betonskim podlogama uporabite pripravak u količinama 500 ml na 30 m2, odnosno 15 ml na 1 m2 (dvanaest pritisaka na raspršivač). Za trajniju zaštitu postupak ponavljajte svaka dva do tri tjedna, odnosno poslije svakog čišćenja tretiranih površina.

Sredstvo preporučamo za zaštitu stambenih prostora, podruma, spremišta, terasa te ostalih otvorenih i zatvorenih prostora u kojima se nalazi i obitava gamad.

Pakiranje:
500 ml

 

Težina 1 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Univerzalni insekticid (s raspršivačem)”
X
Scroll to Top