0953709203 webshop@vixa.com.hr
0

Košarica

Univerzalna BIO zemlja 25L

9,59 (72,26 kn)

Supstrat pruža idealne uvjete za dobar rast i razvoj biljaka, te osigurava osnovne prehrambene zahtjeve za biljke, čime se dobiva dobar usjev i lijep izgled biljaka.

SKU: 3830050607839 Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

Prednosti:

  • od posve prirodnih sastojaka, odlična za organsku proizvodnju
  • idealna kombinacija treseta za optimalan vodo-zračni režim
  • bogata organskim hranjivim tvarima za bujne i zdrave biljke
  • dodana organska gnojiva koja povećavaju sposobnost apsorpcije vode i hranjivih tvari
  • jednostavna za nošenje i spemanje

Opis:
Kvalitetni univerzalni supstrat sadrži potpuno prirodne sastojke i stoga je odlično za uzgoj ekološkog povrća. Idealna kombinacija tri treseta osigurava optimalni režim vode i zraka, a dodavanje organskog gnojiva povećava sposobnost korijena da apsorbira vodu i hranjive tvari te povećava mikrobiološki kapacitet tla. Perlit poboljšava strukturu tla i pruža kvalitetnu prozračnost korijenima.

Supstrat pruža idealne uvjete za dobar rast i razvoj biljaka, te osigurava osnovne prehrambene zahtjeve za biljke, čime se dobiva dobar usjev i lijep izgled biljaka.

Nova tehnologija pakiranja omogućuje, da se supstrat komprimira u praktičnu kocku koja je jednostavnija za nošenje. Volumen se povećava gotovo dvaput kada se koristi (13,5 L kocke dostatno je za 25 l).

Pakiranje:
25 l

Način uporabe:
Supstrat je pogodan za sadnju i presađivanje svih biljaka u biljnom i ukrasnom vrtu, kao i za unutarnje biljke, začinsko bilje i grobove. Biljke se mogu posaditi izravno u supstrat ili se mogu miješati u tlo.

Dognojavanje:
Supstrat sadrži dovoljno hranjivih tvari za 3-4 tjedna, a zatim se preporuča redovito uspostaviti visokokvalitetnim 100% organskim biljnim hranjivom Bio Plantella Vrt. Odmah nakon sadnje sadnica prelijevajte otopinu Bio Plantella Vita koja pomaže biljkama da se oporave od stresa zbog presađivanja.

Dodatne informacije

Težina 9 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Univerzalna BIO zemlja 25L”
X