Ultratop – debeloslojna lak lazura – 0,75L

Obriši

59,99kn

Debeloslojna lak lazura namijenjena za dekoraciju te dugotrajnu i učinkovitu zaštitu svih vrsta tvrdog i mekog drva. Zbog prisustva UV filtera predstavlja novost u trajnijoj zaštiti drva od propadanja. Površini drva daje puniji izgled plemenitih vrsta drva, a struktura drva ostaje i dalje vidljiva.

ZAŠTITA DRVA:

  • dodatna UV zaštita
  • puniji izgled premaza
  • visoka transparentnost
  • vodoodbojne tvari

Prisustvo vodoodbojnih tvari sprječava prodiranje vode u pore drva i na taj način stvaranje pukotina i bubrenje drva. Za drvene objekte koji su u eksploataciji izloženi atmosferilijama i djelovanju mikroorganizama preporučamo prije nanošenja Ultratopa drvo zaštititi jednim slojem Lazurit impregnacije (za svijetle nijanse Ultratopa) ili Kemocid impregnacije – zelena (za tamne nijanse). Ultratop ne sadrži biocide tako da se može koristiti za zaštitu i u unutarnjim prostorima.

Prije upotrebe Ultratop treba dobro promiješati! Na suhu, čistu i otprašenu podlogu nanosi se nerazrijeđen kistom, valjkom ili prskanjem u 2-3 sloja, ovisno o željenom intenzitetu boje i izloženosti atmosferilijama. Drvo na otvorenom treba 2-3 puta premazati, dok je drvo u unutarnjim prostorima dovoljno premazati 1-2 puta. Vremenski razmak kod nanošenja slojeva treba biti 12-24 h ovisno o vremenskim uvjetima. Ne preporuča se rad na temperaturi nižoj od 5 °C.

Potrošnja 8-10 m2/l u dva sloja ovisno o upojnosti i stupnju obrade drva te načinu aplikacije.

Težina 2 kg
Boja Lazura

Ariš, Bijela, Bor, Bukva, Ebanovina, Hrast, Jela, Kesten, Mahagoni, Orah, Palisandra, Tik, Trešnja, Zelena

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ultratop – debeloslojna lak lazura – 0,75L”
X
Scroll to Top