Super F-R 500ml-Bio Plantella

44,99kn

Visokokvalitetni prirodni pripravak na osnovi sojinog lecitina za jačanje biljaka koji ih za vrijeme njihove vegetacije održava vitalnim i otpornim na bolesti. Otopina je pripremljena za trenutnu uporabu.

Jača biljke i učinkovito štiti:

  • sa sojinim lecitinom koji je ključan za izgradnju stanične membrane i tako onemogućava ulazak u nju
  • s učinkovitim sprečavanjem i suzbijanjem biljnih bolesti
  • sa širokim spektrom djelovanja
  • s posve prirodnim sastavom koji nije štetan za okoliš

Prirodni pripravak je odlično sredstvo za jačanje biljaka, koje za učinkovitu zaštitu biljaka preporučamo primijeniti tijekom cijelog razdoblja vegetacije. Sadrži sojin lecitin koji djeluje na dva načina:  biljke prehranjuje i stimulira njihov zdrav rast i istovremeno povećava i deblja staničnu membranu biljke. Tako ojačana biljka je vitalna i otporna na vanjske utjecaje, a gljivice ne mogu prodirati u unutrašnjost i širiti infekciju.

Sadržaj: 500 ml

Način uporabe: Prije uporabe plastičnu bočicu Bio Plantella Super-F-R dobro protresemo i biljke temeljito poprskamo. Pripravak nema karencu i zato ga možemo koristiti puno puta u sezoni, najbolje u razmaku 7 dana te poslije svake obilnije kiše. Sredstvo ne primjenjujemo za jakog sunčevog svjetla, za najbolji učinak prskamo u večernjim satima.

Korištenje:  od ožujka do kolovoza mjeseca

Zaštita vode: prilikom tretiranja moramo spriječiti onečišćenje vodotokova, bunara, jezera i izvora vode na način da pripravak primijenimo najmanje 20 m od njih.

Težina 1 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Super F-R 500ml-Bio Plantella”
X
Scroll to Top