Super-F 500ml-KONCENTRAT-Bio Plantella

Nema na zalihi

34,99kn

Visokokvalitetno prirodno sredstvo na osnovi sojinog lecitina biljke jača i prehranjuje, te ih na taj način za vrijeme njihove vegetacije održava vitalnima i otpornima na bolesti.

Biljke jača i učinkovito štiti:

  • sojinim lecitinom koji je ključan za izgradnju stanične membrane i tako onemogućava ulazak gljivica u nju
  • učinkovitim sprečavanjem i suzbijanjem biljnih bolesti
  • širokim spektrom djelovanja
  • posve prirodnim sastavom koji nije štetan po okoliš

Bio Plantella Super F je prirodni koncentrat primjerena posebice za jačanje biljaka koje nose plodove, na primjer krastavaca i rajčice, ali i ostalog povrća te ruža i drugog ukrasnog bilja. Prirodno sredstvo sadržava sojin lecitin koji djeluje na dva načina. Biljke prehranjuje te stimulira njihov zdrav rast. Istovremeno povećava i deblja staničnu membranu biljke. Tako ojačana biljka je vitalna i otporna na vanjske utjecaje, a gljivice ne mogu prodirati u unutrašnjosti i širiti infekciju.

Sadržaj:  500 ml

Način uporabe: Prije uporabe protresite plastičnu bočicu Bio Plantella Super-F dobro protresemo. Odmjerenu količinu pripravka ulijemo u rezervoar kada je u njemu najmanje polovica predviđene količine vode. Kada je u rezervoaru cjelokupna količina vode, smjesu promiješamo i nakon završene pripreme odmah je primijenimo.  Biljke s pripremljenom otopinom temeljito poprskamo.

Pripravak nema karencu i zato ga možemo koristiti puno puta u sezoni, najbolje u razmaku 7 dana te poslije svake obilnije kiše.
Sredstvo ne primjenjujemo za jakog sunčevog svjetla, za najbolji učinak prskamo u večernjim satima.

Korištenje: od ožujka do kolovoza mjeseca

 

Težina 0.5 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Super-F 500ml-KONCENTRAT-Bio Plantella”
X
Scroll to Top