POWER SPRAY – 1L

138,99kn

Big Wipes Power Spray je snažan, brzo djelujuči specijalizirani sprej za čiščenje, koji sadrži novu 4×4 formulu za uklanjanje nečistoća koja sekoristi i u svim našim industrijskim maramicama.  Četiri otapala u spreju snažno djeluju na ulje, boje, brtvila I ljepila. Ta prirodno dobivena otapala imaju veću moć nego svaka komponenta posebno.

Ako čistite dubinski ali sigurno, važno je vratiti koži nešto, tako da smo dodali najbolju svjetsku mješavinu regeneratora za kožu: Aloe Veri I Vitaminu E dodali smo Lanolin i Glycerine. To znači da je naš Power Spray opasan za prljavštinu I nečistoću ali nježan za vase ruke.

Nadalje, Big Wipes Power Spray je sada 100% bez konzervansa i nudi 99,9% antibakterijsku zaštitu. Ocijenjen je po najnovijoj EU Uredbi 1223/2009 za kozmetičke proizvode, kao formula na bazi vode rezultirao je sa 0% nivoom iritacije kože tijekom kontrolnog testiranja dermatologa.

ŠTO RADI?

Pogodan je za sve tvrde površine, alati i kožu, ovaj izuzetan proizvod može počistiti oba najteže uklonjiva proizvoda kao što su ljepila i PU kao i boje, masti, bitumen i druge proizvode na bazi ulja, te vodu ‘zelene’ proizvode na bazi vode i općenito sve prljavštine i nečistoću.

The Big Wipes Power Spray je idealan za čiščenje I prethodno tretiranje velikih površina kao zidova, podova, PVC prozora prije čiščenja BIG WIPES maramicom. Isto tako je dobar kao “refil” za bilo koje od maramica u slučaju da se isuše kako bi vam duže trajale. Fleksibilnost tu ne staje jer se može koristiti I sa svim plavim rolama i krpama.

 

Težina 1.5 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “POWER SPRAY – 1L”
X
Scroll to Top