Organsko gnojivo za rajčice -Bio Plantella

39,99kn

Visokokvalitetno organsko gnojivo od smeđih algi idealno je za gnojidbu svih vrsta plodovitog povrća (rajčica, paprika, krastavaca, patlidžana, bundeva…).

100 % organski sastav

dodatak morskih algi koje biljkama omogućuju odličan razvoj

optimalan sadržaj hranjivih tvari za zdrav i snažan korijenski sustav, brz rast i cvatnju

dodan prirodni kalij za zdrave plodove.

100 % organsko gnojivo za rajčice u tekućem obliku biljkama osigurava prikladnu količinu hranjivih tvari. Glavni sastojak organskih hranjivih tvari su tekući ekstrakti iz morskih algi koji na biljke djeluju vrlo pozitivno. Kada biljci dodamo gnojivo, jačamo njezin korijenski sustav što omogućuje optimalan prijam anorganskih tvari iz zemlje te zdraviji razvoj, bujnu i dugotrajnu cvatnju.
Gnojivu je dodan i prirodni kalij koji osigurava razvoj zdravih i sočnih plodova. Redovitim dognojavanjem biljci značajno povećavamo metabolizam i pospješujemo rast, povećavamo urod te otpornost biljaka na mraz i ostale stresne uvjete.
Uporaba

Gnojivo je primjereno za sve sorte rajčica i ostalog plodovitog povrća. Za pripremu 1 l hranjive otopine za rajčice potrebno nam je 15 ml gnojiva, za ostalo plodovito povrće dovoljna je mješavina 10 ml gnojiva na 1 l vode. Pripremljenom otopinom zalijevamo svakih 10 – 14 dana.

Težina 1 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Organsko gnojivo za rajčice -Bio Plantella”
X
Scroll to Top