Nutrivit – organsko gnojivo Univerzal 3kg-Bio Plantella

59,99kn

Visokokvalitetno 100% organsko gnojivo Bio Plantella Nutrivit s uravnoteženim sastavom hranjivih tvari, odlično je za pripremu i obogaćivanje tla te za prirodno dognojavanje svih vaših biljaka.

Omogućava uravnoteženu prirodnu prehranu i zdravi rast biljaka:

  • sastojcima posve prirodnog podrijetla (biljni i životinjski ostaci prehrambeno prerađivačke industrije)
  • uravnoteženom NPK formulom kojom omogućava jednakomjeran razvoj korijenja i potiče zdrav rast
  • oblikom granula koje se brzo oslobađaju u području korijena biljkama omogućava pravu mjeru hranjivih tvari, a gubitak hranjivih tvari (posebno dušika) se smanji
  • dodanim fulvinskim i huminskim kiselinama omogućava puno organske mase
  • visokim sadržajem suhe (90%) te organske tvari (65%) poboljšava sposobnost zadržavanja vode
  • posebnom termičkom obradom gnojivo je besprijekorno, bez primjesa korova i bolesti

Obogaćuje strukturu i aktivnost tla, povećava udio organske tvari te jednakomjerno prihranjuje biljke čime omogućava zdrav rast i razvoj te vitaminski bogat prirodni urod. Zbog oblika granula koje se otapaju u kontaktu sa zemljom i vodom omogućava dugotrajnu dostupnost i brzo oslobađanje hranjivih tvari, zato je gnojivo primjereno i za početno gnojenje kao i za dognojavanje biljaka u razdoblju rasta.

Uporaba

Organsko gnojivo Bio Plantella Nutrivit je u obliku granula koje jednostavno rastresete po površini. Preporučamo da granule zakopate u tlo jer tako potičete trenutno djelovanje, gnojivo brže dolazi u područje korijena i gubici hranjivih tvari se smanje.

Gnojivo koristite za redovito početno gnojenje i pripremu tla u povrtnjaku, ukrasnom vrtu, voćnjaku i vinogradu. Gnojite u propisanim dozama na proljeće, kada je tlu potrebno mnogo hrane za početak rasta biljaka i na jesen kada je tlo iscprljeno i potreban mu je počinak.

Težina 3.5 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Nutrivit – organsko gnojivo Univerzal 3kg-Bio Plantella”
Shopping Cart
X
Scroll to Top