Mamac za kuhinjske moljce

32,99kn

Učinkoviti mehanički mamac za kuhinjske moljce bez dodatka insekticida za učinkovitu zaštitu prostora u kojima skladištimo hranu.
  • ne sadrži insekticide
  • siguran za ljude i toplokrvne životinje
  • dugotrajna zaštita (feromoni se oslobađaju 3 mjeseca)
  • kućica se po želji može postaviti i prilagoditi prostoru
  • bez mirisa

Effect feromonski mamac namijenjen je za prirodnu zaštitu prehrambenih proizvoda od svih vrsta kuhinjskih moljaca. Podloga mamca je ljepljiva površina na koju postavimo feromonski listić koji nezaustavljivo privlači mužjake da se zalijepe na ljepljivu površinu. Kada pohvatamo leptiriće, prekidamo krug razmnožavanja, a time i nove generacije gusjenica koje štete hrani. Tako pripravljeni mamac omogućava zaštitu od kuhinjskih moljaca do 3 mjeseca. Nema mirisa i ne sadrži insekticide pa je siguran za ljude i toplokrvne životinje te je stoga posebno preporučljiv za prostore u kojima je hrana.

Uputa za uporabu: Otvorite kutiju, uklonite zaštitni sloj s ljepenke. Na sredinu ljepljive površine zalijepite priloženi feromon i sastavite u kućicu. Tako pripremljeni mamac postavite na police među prehrambene proizvode. Mamac omogućava zaštitu 3 mjeseca, a prema potrebi, ako se nakupi puno moljaca, zamijenite ga i prije. Iskorištenu kućicu uklonite kao komunalni otpad.

Pakiranje: Kućica s ljepljivom površinom i feromonska kapsula

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mamac za kuhinjske moljce”
X
Scroll to Top