Chitosan-Bio Plantella

Nema na zalihi

50,99kn

100 % organsko sredstvo za jačanje prirodne otpornosti voćaka i vrtnih biljaka na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

  • jača prirodnu otpornost voćaka i vrtnih biljaka na otvorenom i u zatvorenom prostoru,
  • jača obrambene mehanizme biljke od štetočina
  • poboljšava kvalitetu i ubrzava razvoj,
  • povećava urod i poboljšava zdravlje i izgled biljke.

Opis

100 % vodotopivi hitosan hidroklorid u obliku vodotopivog praška (SP). Izrađen iz prirodnih materiala hitina (školjke i kosturi člankonožaca).

Proizvod je odobren kao osnovna tvar sa izvedbenom uredbom komisije (EU) br. 563/2014 dana 23. svibnja 2014 o odobravanju osnovne tvari hitozan hidroklorid u skladu s uredbom (EZ) br. 1107/2009 Europskog parlamenta i Vijeća o stavljanju na tržište fitofarmaceutskih sredstava.

Uporaba

Sredstvo za prskanje se miješa u dozi od 4 g na 10 l vode, što je dovoljno za 100 m2.

U 1 L vode uz miješanje dodajte priporučenu količinu praška (a nikako obrnuto) i ostavite približno 30 minuta dok se u potpunosti ne rastopi. Potom dodajte preostalu količinu vode.

Voće, jagode, sitno voće (uključujući grožđe), biljke iz vrtova i začine u rasadnicima i na otvorenom možete ukupno prskati 4 do 8 x u vrijeme od prvog lista (BBCH1) do razvoja ploda (BBCH7) svaka dva tjedna ili više.

Krumpir i žitarice prije sjetve možete 1 x tretirati ob upotrebi 4 do 8 grama sredstva na 10 litara vode, u koju brzo potopite krumpir i sjemena ili ih poprskate s preparatom.

Karenca: 0 dana.

Spremanje: Čuvati izvan dohvata djece. Izbjegavajte kontakt s očima. Nije primjeren za konzumiranje. Čuvajte dobro zatvoreno na suhom i hladnom.

Chitosan je prirodni proizvod, koji je predmet stalnih promjena. Odstupanje u bojama i izgledu je često i nema utjecaj na učinkovitost proizvoda.

Miješanje s drugim proizvodima ili gnojivima nije preporučeno.

Prije upotrebe detaljno pročitajte priložene upute.

Težina 0.2 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Chitosan-Bio Plantella”
X
Scroll to Top