Arbosan smola 100g-Bio Plantella

19,99kn

Visokokvalitetna prirodna smola za cijepljenje. Bio Plantella Arbosan za premazivanje rana kod cijepljenja i ostalih oštećenja na drveću i grmlju. Omogućuje brzo cijeljenje i sprečava razvoj bakterija.

Učinkovitu zaštitu biljaka od bolesti omogućuje:

  • dobrom elastičnošću i na niskim temperaturama
  • primjerenom gustoćom za odličnu prekrivanje rana i oštećenja
  • omogućujenjem bržega zarastanja tkiva
  • sprečavanjem ulaska klica bolesti u biljku

Prirodna smola za cijepljenje ima primjerenu gustoću čime omogućuje odlično prekrivanje rana i ostalih oštećenja te na taj način sprečava ulazak bolesti u biljku. Biljkama omogućuje i lakše i brže zarastanje rane. Može se koristiti za vrijeme mirovanja biljke, kao i za vrijeme vegetacije.

Način uporabe:
Kod cijepljenja: Smolu kistom nanesemo na mjesto cijepljenja kako bi se napravio homogeni sloj. Omogućuje dobro zarastanje tkiva i biljke štiti od infekcija. Smola je primjerena za sve vrste cijepljenja.

Kod zarastanja rana: Možemo je primijeniti na svim vrstama biljaka za zaštitu (zatvaranje, zarastanje) različitih oštećenja kod obrezivanja, sječe i lomova od vjetra, tuče… Primjenjujemo ju za suha vremena i na temperaturama višima od 0oC. Ako se premaz zbog kiše razrijedi ili omekša, premazivanje ponovimo.

Premaz se suši najmanje 1 sat, nakon čega je otporan na sve vremenske promjene.

 

Spremanje: Bio Plantella Arbosan smolu skladištite na temperaturama višima od 5°C. Ako se na površini izdvoji sloj vode, dobro promiješajte kako bi proizvod opet postao homogen.

Zbrinjavanje: Plastične boce ne bacajte bilo kamo u okoliš.

Težina 0.1 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Arbosan smola 100g-Bio Plantella”
X
Scroll to Top